"Music for a lifetime!"
Ultiem@Work
Ultiem@Work met Andre
Ultiem@Weekend_1920x250px
Slide3
Bad_Boys_Saturday_1920x250px
11_80s_1920x250px
11_70s_1920x250px
previous arrow
next arrow

De muziek

Bij Radio Ultiem hoor je 24 uur per dag de slagroom op 40 jaar popmuziek, met daarin een hoofdrol voor de fantastische 80's!!! Ook hoor je regelmatig een Forgotten 80 en vinden we het leuk om zo nu en dan een "fout" plaatje te programmeren... Dit alles aangevuld met de allerbeste hits en tips van dit moment. Omdat het ook net iets leuker kan. Op elk heel uur hoor je het nieuws.

demuziek

——

Onze enthousiaste radiomakers

——

Organisatie

Radio Ultiem is een internet radiostation zonder winstoogmerk. Je hoort bij ons dus geen commercials... maar wel “Music for a lifetime! ”

Studio

——

Links

Bezoek ons ook op www.radioviainternet.nl!

Programma's

Ultiem@Weekend

Iedere zaterdag- en zondagochtend hebben we vanaf 10:00 uur de koffie klaar met lekkere muziek erbij !! Vanuit de oergezellige Ultiem Muzieksalon. Iedere zaterdagochtend met Harke de Groot en iedere zondagochtend met Dirk Winkel. Wij zeggen Relax.. Prettig weekend !!

Aan de draai met Nicolai, 80’s hits

Op zaterdagavond vanaf 19 uur keren we een uur lang terug naar de jaren 80. De tijd van de walkman, schoudervullingen en Miami Vice. Ook het decennium waarin Michael Jackson, Madonna, Doe Maar en George Michael groot werden. Sluit op zaterdagavond aan bij Mark Nicolai en proef nog nog eens aan de sfeer van toen in Aan de draai met Nicolai 80s hits.

Bad Boys Saturday

Iedere zaterdagavond van 20.00 tot 22.00 uur trappen we je zaterdagavondfeestje af, samen met vriendenstation Radio 0511 (De Gouwe Ouwe Zender). Bad Boys Saturday is dan tegelijkertijd te horen op Radio Ultiem en Radio 0511 !! Erik van der Wal, René Huizinga, Harke de Groot en Jan Procee presenteren dan de Forgotten Eighty (bijna vergeten maar heerlijk om weer eens te horen), De 12 inch (lekker lang lekker), De Forgotten Foutie (kan eigenlijk niet maar doen we stiekem toch), De Jukeboxplaat (krakend vinyl van zolder), De One day fly (dames en heren met een éénmalig hoogtepunt) , heerlijke Ouwe Disco meuk (er mag schaamteloos gedanst worden) en nog veel meer zin en onzin. Jouw ultieme weekend boost heet Bad Boys Saturday…Dat feestje wil je niet missen !

Ultiem@Work

Iedere werkdag van 9:00 tot 12:00 uur, geven we je ochtend een flinke muzikale slinger. In Ultiem@Work "voeren" we je nonstop met een ultiem uitgebalanceerde mix van muzikale hoogtepunten. En op vrijdag is Ultiem@work zelfs nóg leuker want dan helpt Martinus Korte je naar de lunch!! Met o.a. de Koffie Break en Muziek dat je "kraakt"

ESSENTIAL 70's

Op TV; The Love Boat (met Captain Stubing en Vicki), Charlies's Angels, Who pays the Ferryman en AVRO's Wie-kent-kwis. Op straat; de Opel Manta, de Ford Capri en de Datsun 100. Op de radio; Gilbert O'Sullivan, Tavares, Status Quo, Donna Summer, Fleetwood Mac, Barry White en BZN (met Anny Schilder). Wij trakteren je op een vleugje nostalgie.. iedere ma t/m vr, non stop, van 19 tot 20 uur op Ultiem; ESSENTIAL 70's! Vertel het al je vrienden.

ESSENTIAL 80's

Weet je nog.. Dynasty (met Blake en Alexis), Magnum PI (Hi Higgy baby), Miami Vice met Crockett & Tubbs en De Fabriek met Rudi Falkenhagen. Maar wat te denken van de muziek.. Wham!, Cyndi Lauper, Prince, Tears for Fears en Madonna? Ben jij ook nog steeds wild van de wilde jaren 80? Dan laat je 'm lekker aanstaan op Ultiem; iedere ma t/m vr, non stop, van 20 tot 21 uur; ESSENTIAL 80's!  Feest der herkenning.

Studio2

——

Uitzending gemist

[lbg_audio2_html5 settings_id='4']

Onze trotse sponsoren

[Best_Wordpress_Gallery id="2"]

——

Stuur ons een berichtje!

Stuur ons een berichtje
voornaam
achternaam

——